Unikt och annorlunda boende – bo i en Bikupa!

Bikupan är ett bekvämt boende som gör din vistelse till något utöver det vanliga, ett boende inspirerat av binas hexagonala byggnadskonst.

Unikt och annorlunda 

Bikupan är ett bekvämt och annorlunda boende för gäster som vill ha en unik upplevelse. Huset som föreställer en stor bikupa är byggd i tre plan med kök, badrum och soffhörna i bottenplan. På mellanplanet finns två sovrum och ett allrum. I ett av sovrummen finns en stor sexkantig honungscell med dubbelsäng. I det andra sovrummet finns det två mindre enkelceller 80 x 180 cm och i allrummet en bäddsoffa som enkelt förvandlas till dubbelsäng med tjock madrass.

Utomhus

Huset erbjuder flera möjligheter att vistas utomhus. På nedre plan altan, på andra våningen balkong och högst upp en takterrass med soffhörna, bord och däckstolar.

Hexagonal design

Hela huset har en genomtänkt inredning och design för att lyfta fram så många spännande sidor av binas miljö som möjligt. Slappna av i vår  ”drönarhörna”, njut av solen och utsikten på takterrassen, eller kryp in i våra mysiga ”honungsceller”. Den som vill komma till ro kan vrida på högtalarsystemet och lyssna på det sövande surret från arbetande bin.

Hälsosamt

I bikupan har du möjlighet att andas in luften som om den skulle varit från en äkta bikupa. Detta är möjligt med hjälp av en luftrenare som utsöndrar propolis – binas eget medicin och immunförsvar.

Brudpar

Bo i bikupa – den perfekta platsen för svärmeri!

Tänk dig att träna bröllopsvalsen på takterassen – så nära ”sjunde himlen” du kan komma. Duscha med len honungstväl, slappa i drönarhörnan och när natten kommer sova sött i honungscell.

Boka gärna vårt bröllopspaket med bubbel, choklad o rosenblad.

Bikupan är bokningsbar hela året

Boka här

Villkor

Boende för
2-6 personer.

Fullt utrustat kök
Badrum
TV
Fri Wifi
Vedkamin
Markterass
Balkong
Takterass

Bokningsbart hela året
1/1 – 31/12.

Högsäsong
15 maj – 15 september

Lågsäsong
16 sep. – 14 maj

Ankomstdag Incheckning
från kl. 15
Avresedag utcheckning 
senast kl. 11

Bokning online senast 24 h före incheckning.
Eventuell senare bokning per telefon.

Lågsäsong
1600 :- / dygn.
Inkl. sänglinne, handduk, exkl. frukost, och slutstädning.

Högsäsong  
1950 :-/ dygn
Inkl. sänglinne, handduk, exkl. frukost och slutstädning.

Högsäsong, 3 övernattningar:
4500 :-
efterföljande dagar, tillägg 1500 :- / natt.

Tillval

Frukostkorg EKO
80 :- / vuxen.
50 :- / barn 2-12 år

Slutstädning
750 kr